26644x bekeken sinds 17 augustus 2014
Degradatie een feit

Teamblog

Degradatie een feit

Degradatie een feitHet 1e duel was bij rust - om het makkelijk te maken - 1-3. We stonden dus met 3-1 achter en we starten niet bij 0-0.
Geen Rajko (herstellende van een neusoperatie) en ook geen Sven (hamstringblessure). Dimitri en Mike wel weer aan het trainen, maar niet op tijd klaar. Jeremi afwezig. Aanvulling vanuit de B2 (Daan de Boer, Luc, Sander en Tom) en A4 (Danny).
We starten goed en na 10 minuten schuift Daan de 2-3 binnen. Helaas is het al binnen 2 minuten 2-4. Een aanval over onze linkerkant, waarbij de voorzet bij de 1e paal wordt binnengeschoten.
Die marge geeft CKC meteen weer lucht - wat we ze nu juist niet wilden geven - en ons mentaal een tikkie. Tot de rust blijft het 2-4.
Ook na rust blijft CKC gevaarlijk vanuit de counter. Een goed team met het lastig te bespelen 1-4-4-2 in de kom. Als er af en toe ook nog een vleugelverdediger opkomt, staan er 7 spelers te trappelen om ons pijn te doen. In de 62e minuut wordt het 2-5. Dat was de nekslag. Ons verder pijn doen gebeurde nog in de 90e en 91e minuut, maar dat is meer voor de statistieken.
We degraderen naar de 1e klasse en dat is op zijn zachtst gezegd heel erg jammer.
Auteur: Pieter van der Tholen | 16 mei 2015

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in